Een stukje dankbaarheid

(rouwwerk)

Wanneer een geliefde overlijdt, is er verdriet en gemis. Jouw wereld staat even stil wanneer je afscheid moet nemen van een geliefde. Bloemen staan al eeuwen symbool voor de vergankelijkheid van het leven. Mooie bloemen, speciaal uitgekozen na een persoonlijk gesprek kunnen het verdriet bij het afscheid dragelijker maken. Ik lever geen standaard rouwstukken uit een boekje, ik lever enkel maatwerk. Ieder mens en dus ook ieder afscheid is uniek. Tijdens het persoonlijke contact achterhaal ik wat de overledene zo bijzonder maakte om vervolgens met zorgvuldig gekozen bloemen een creatie te maken die bij het afscheid past.

Niets is hierbij te gek. Enkele voorbeelden hiervan zijn het verzorgen van een bekleding van mos in de kist bij het overlijden van een boswachter, het verwerken van een viool en bladmuziek in een schikking en een schikking volledig gemaakt van allerlei planten, bloemen en materialen uit de eigen tuin van een tuinman.

Prijzen in overleg.

Stuur een whatsapp of bel mij om jullie persoonlijke wensen door te spreken dit kan elke dag van 7:00 tot 22:00 op 0641458375

2_stukje_dankbaarheid