suus

Suus Geluk, Bloemen en meer…

Mijn naam is Susan Meijer-Van Gils, alias ‘Suus Geluk’. Als bloemsierkunstenaar zit ik ruim 20 jaar in het vak, waarvan circa 8 jaar als zelfstandige. Het vak en vooral het werken op gevoel heb ik van mijn leermeester Evert Jan Trap geleerd, ik ben hem hier nog altijd dankbaar voor. Mijn periode als zelfstandige heb ik een aantal jaar onderbroken om mijn creativiteit in te zetten en mijn ervaring uit te breiden als interieurstyliste. Ik ben een creatieve duizendpoot, maar mijn grootste passie is het werken met bloemen en levende materialen. Daarom heb ik in oktober 2016 ‘Suus Geluk, Bloemen & meer…’ opgericht.

Werken op gevoel

Vanuit mijn eigen onderneming wil ik mensen raken met de schoonheid van een mooi boeket of schikking om zo bijzondere gebeurtenissen letterlijk meer kleur en geur te geven. Mijn stijl omschrijft zich als eigenwijs, speels en puur. Ik werk op gevoel, waarbij ik de bloemen en hun natuurlijke vorm in hun waarde laat.

Maatwerk

Wat mij betreft begint een mooi boeket of schikking niet met een catalogus of een plaatje. Ik ga graag persoonlijk met jou in gesprek om zo je wensen te vertalen naar een mooi boeket of schikking. Ieder mens, iedere relatie of bijzondere gebeurtenis is uniek, net zoals bloemen ook hun eigen symboliek en betekenis hebben. Door persoonlijk in gesprek te gaan komen we samen tot een passende samenstelling en schikking van de bloemen welke de persoonlijke boodschap en emotie van de gever symboliseert.

Passie

Sinds jaar en dag sta ik bekend als ‘Suus Geluk’ en mijn handelsmerk is het klavertje vier. Het klavertje vier heeft voor mij een hele bijzondere betekenis; als ik in mijn leven in een moeilijke situatie zit of voor belangrijke beslissingen sta, dan vind ik vaak een klavertje vier. En dan weet ik; het komt goed. Geluk betekent voor mij je passie volgen, genieten van de kleine dingen in het leven en dankbaar zijn. Mijn passie is werken met bloemen, werken met bloemen is mijn geluk. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt met anderen en daarom wil ik anderen inspireren en gelukkig maken met mijn creaties.

14591728_1290020851028168_4711521638231567364_n
flower1

Werkwijze

Ik koop mijn bloemen rechtstreeks in bij de groothandel en verwerk ze dezelfde dag nog waarna ze direct bezorgd kunnen worden. Ik werk uitsluitend op bestelling, Waarom? Zo heb ik geen voorraad of een duur winkelpand nodig. Hierdoor kan ik snel en voordelig werken en naar aanleiding van de vraag gericht inkopen. Dit komt ook de versheid van de bloemen ten goede. Ik bezorg bloemen in de regio Noord-Holland Noord, buiten Noord-Holland Noord in overleg.

Creatie en inspiratie

Ben je benieuwd naar mijn creaties? Bekijk dan mijn portfolio. Je kunt mij ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest om te zien wat mij inspireert.