events

Workshops & Kinderfeestje

Geluk betekent voor mij je passie volgen, werken met bloemen is mijn geluk. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt met anderen. In mijn workshops kan ik mijn geluk delen door anderen te inspireren en samen iets moois creëren. De workshops organiseer ik samen met Bianca Kooij van Kaatje Keet. In onze workshops halen we, onder het genot van een hapje en een drankje, de creativiteit in je naar boven en na afloop ga je naar huis met een mooie creatie.

Groepsworkshops en kinderfeestjes

We organiseren workshops voor verschillende groepen en met verschillende thema’s. Denk aan een babyshower, een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon een gezellige creatieve avond. Uiteraard met een hapje en een drankje. Neem contact op voor meer informatie.

Individuele workshops

We organiseren eens per twee weken ook een aantal vaste workshops met vaste thema’s waar je je voor kunt inschrijven. Klik hier voor data, thema’s en locatie. De inloopworkshops gaan door bij minimaal 8 deelnemers.

Wij houden onze workshops bij KKip aan de Roosstraat 37 te Schagen of ’T Pakhuys, Molenstraat 46 te Schagen. Andere locaties in overleg.

Schrijf je in voor een Workshop
3_workshops_2_onder

Sfeer impressie

Wat klanten zeggen

Suus is met haar energie en creativiteit een zeer professionele en betrouwbare bloemschikartiest! Bovendien maakt ze elke samenwerking tot een feest met haar aanstekelijke enthousiasme!

Denise Maschke